NOVOSTI / BURG WÄCHTER

Burg Wächter

BURG-WÄCHTER
Tradicija se sastaje s inovacijom

CIJELI SVIJET SIGURNOSTI POD JEDNIM KROVOM OD MEHANIČKE BRAVE DO ELEKTRONIČKOG SUSTAVA ZAKLJUČAVANJA


U Wetter-Volmarsteinu, sjedištu tvrtke BURG-WÄCHTER, već 1750. godine spretni obrtnici pod zaštitom tvrđave Volmarstein bavili su se bravarijom. Ovaj dvorac je neizostavni zaštitni znak tvrtke BURG-WÄCHTER i simbolizira kvalitetu, sigurnost i inovacije “Made in Germany".

Od A za alarmne sustave do Z za zasune: u našem katalogu kombiniramo kompletan program u pogledu sigurnosti.

Više o našoj cjelokupnoj ponudi pogledajte proizvode na našoj web stranici i preuzmite katalog proizvoda na hrvatskom jeziku.

Pogledajte cjelokupni asortiman

BURG WÄCHTER katalog proizvoda / Hrvatski


Tržište dokazuje da mnogo toga činimo ispravno. Stoga smo dobili nekoliko nagrada. U jesen 2020. od strane zaklade “Stiftung Warentest” kao “Pobjednik na testu” za brave za vrata i prozore. Ili s nagradom PLUS X kao “Najbolji proizvod 2020.” za naše jednostavnebrave za vrata secuENTRY. 2021. također smo dobili nagradu PLUS X-a “Najveće zadovoljstvo kupaca” za naše poštanske sandučiće. Sve nagrade su dodatna motivacija za naš svakodnevni rad. U budućnosti ćemo nastaviti sudjelovati u oblikovanju prijelaza od mehaničke brave do kompleksnog sustava zatvaranja i od jednostavnog zasuna do sustavaSmart Home kojim se upravlja pomoću aplikacije. Kako bi život ljudi postao sigurniji i udobniji!

URED, VELEPRODAJA, SHOWROOM
Ljudevita Gaja 62A
HR-10430 Samobor
Croatia
MALOPRODAJA
Ljudevita Gaja 62A
HR-10430 Samobor
Croatia
TELEFON
+385 (0)1 / 5806 341
FAX
+385 (0)1 / 5806 342
E-MAIL